2012年10月28日星期日

Delta HMI-paneelit


DOP-B

DOP-B on huipputason HMI. Suuri muisti mahdollistaa laajan ohjelmoinnin ja USB-portiin voi liittää monia laitteita, kuten näppäimistöjä, hiiriä, massamuisteja ja jopa tulostimia. USB- ja Ethernet-portit takaavat nopean tiedonsiirron, mutta voit toki testata kokoonpanon offline-simulaatiolla, joten turha kokoonpanon siirtely on historiaa.

Makro-ohjelmat tekevät DOP-B:stä poikkeuksellisen. Voit kirjoittaa makron jokaiselle näytön objektille sekä kello- , aliohjelma- ja taustamakrot. Makroilla voi luoda uusia protokollia, saat DOP-B:n keskustelemaan mikä tahansa laitteen kanssa RS485:n tai RS232:n kautta. Sinulla on 10 000 16-bit muistipaikkaa käytössäsi, sekä USB-tallennusmahdollisuus Microsoft Excelin CSV-formaattiin. CSV-taulukoita voi helposti käyttää makrojen kautta.

HMI ohjelmoidaan DOPsoft-ohjelmistolla, joka on helppokäyttöinen WSIWYG-editori. Ohjelman mukana tulee grafiikkakirjasto täynnä painikkeita, indikaattorita ja muita elementteja, joilla saat nopeasti selkeän ja näyttävän HMI:n.

DOP tarjoaa korkea resoluutioisen kuvan, aina 1024x600pix asti ja 65532 värillä. DOP-B:n kosketuspinta on portaaton, voit ohjelmoida painikkeet ja muut objektit minne ikinä haluat.

eServer-ohjelmistolla voit kerätä tietoa suoraan PC:lle Ethernetin kautta SQL-tietokantaan tai CSV-taulukkoon. eRemote-ohjelmistolla voi seurata ja käyttää Ethernettiin liitettyjä DOP-B -sarjan paneeleja. DOP-B tukee myös kolmannen osapuolen protokollia. Voit liittää DOP-B:n muiden valmistajien logiikoihin ja omiin sulautettuihin järjestelmiin.

Vaikka DOP-B on ominaisuuksiltaan ehdotonta huippua, se on silti kustannustehokas ratkaisu!



1x RS232, 2x RS422 / RS484, Ethernet (riippuen mallista)

protokollia noin pari sataa Deltan ja kolmannen osapuolen laitteille

marko-ohjelmat

USB-portti: tuki näppäimistöille, hiirille, massamuisteille, printtereille (PictBridge)

CSV-taulukot

MP3- ja wav-toisto (7"-, 8"- ja 10"-mallit)

65532 väriä

1024x600pix asti

koot: 4.7"-10"


TP

TP-sarjasta löydät yleismallin graafiset tekstipaneelit logiikojen ja muiden laitteiden hallintaan.


RS232 & RS485

grafiikka 128x64 tai 240x128, kaksi väriä

käyttöjännite: 24VDC

12 funktiopainiketta

256kb flash-muisti


没有评论:

发表评论