2012年9月1日星期六

Frekvenčné meniče Fenner

Fenner®
Frekvenčný menič Fenner
Frekvenčný menič Fenner
Frekvenčný menič Fenner
Frekvenčný menič Fenner
Elektromotory a frekvenčné meniče
Frekvenčné meniče Fenner® poskytujú jednoduchú, presnú a výkonnú reguláciu s týmito hlavnými výhodami:

- plynulá regulácia a jednoduché nastavenie otáčok pre širokú škálu dopravníkových aplikácií
- ideálne riešenia pre banské a ťažobné aplikácie - drviče, triediče, výťahy, dávkovacie a transportné dopravníky
- zlepšenie riadenia procesov v mnohých aplikáciách čerpacej techniky

QD:IP55 - Krytie IP 55

0,37 - 7,5 kW

Ak potrebujeme vysoký stupeň krytia, zvoľte si nový rad frekvenčných meničov Fenner® QD:IP55. Je navrhnutý špeciálne pre náročné prevádzky s horúcim, prašným a znečisteným prostredím. Poskytuje odolnosť voči striekajúcej vode, prachu a chemikáliám. Fenner® QD:IP55 so vstavaným RFI filtrom môže byť nainštalovaný priamo na stenu v priestoroch prevádzky.

QD:E - Jednoduché použitie

0,37 kW - 11,0 kW

Frekvenčný menič Fenner® rady QD:E predstavuje základný pohon ideálny pre nízko-výkonové aplikácie vyžadujúce výhodný pomer cena/výkon. Menič Fenner® QD:E je nenáročný na priestor, poskytuje jednoduché a rýchle nastavenie a je vhodný pre väčšinu aplikácií.

QD:CT PLUS - Konštantný krútiaci moment

0,37 kW - 160 kW

Frekvenčné meniče Fenner® rady QD:CT PLUS predstavujú skutočný prielom v technológii frekvenčných meničov. Menič QD:CT PLUS poskytuje 200% krútiaci moment až do 0.0 Hz, môže byť nasadený bez potreby spätno-väzobného člena v uzavretej slučke, pričom pre dosiahnutie optimálneho výkonu vyžaduje len vstupy zo štítku motora.

QD:VT - Variabilný krútiaci moment

1,5 kW - 160 kW

Frekvenčný menič Fenner® QD:VT je robustné, spoľahlivé, cenovo dostupné riešenie pre prakticky všetky aplikácie s variabilným krútiacim momentom (HVAC) ako sú ventilátory a čerpadlá. Je navrhnutý pre maximálnu úsporu energie so zabudovanou funkciou automatickej energetickej optimalizácie s prispôsobovaním napájacieho napätia motora úmerne k jeho zaťaženiu. Má taktiež zabudované unikátne optické rozhranie pre pripojenie cez PDA pre rýchle a presné nastavenie.

Fenner GT - Integrovaný

0,35 kW - 11 kW

Fenner GT je jednoduché, cenovo výhodné spojenie elektromotora a riadenia dostupné v širokom rozsahu do výkonu 11kW. Obsluha je nenáročná, veľký delený ovládač poskytuje presné riadenie otáčok vrátane prídavných funkcií štart/stop a reverzu otáčok. Ďalšie dodatočné vybavenie je možné dodať na požiadanie.

没有评论:

发表评论